Trainer - Steven Sleegers (dhr.)

Steven Sleegers (dhr.) - Trainer

“Het algoritme van Google is allesbepalend voor (jo)uw online succes!”

Functie(s):
    Google Coach, Spreker & Trainer
Thema eigenaar:
Onderwerp(en): Ook inzetbaar als:
  • Spreker
  • Trainer
  • Workshops

     

 
Deel deze pagina

Over Steven:

Steven Sleegers (1983) is een passievolle specialist in het algoritme van Google en online zichtbaarheid. Dankzij vergaarde kennis over het algoritme van Google, is hij in staat gedegen presentatievormen aan te bieden, waarmee u meer rendement genereert uit een  Google website.

Voor het ontwikkelen van een Google website is de vereiste kennis noodzakelijk en gelet op de kennis in Nederland over Google, staat deze in schil contrast ten opzichte van de kennis in het Verenigd Koninkrijk en met name de Verenigde Saten. Inmiddels heeft Sleegers zich ruim vijf jaar intensief in dit onderwerp bekwaamd en worden ook de belangrijkste webinars en andere media gemonitored om zijn kennis up-to-date te houden.

Het algoritme van Google is een...

omvangrijk onderwerp wat tevens de kern vormt van online vind-en-zichtbaarheid. Wanneer u als bedrijf en ondernemer weet hoe websites afgestemd (moeten) worden op het algoritme van Google, zal de online vind-en-zichtbaarheid significant verbeteren.

Steven Sleegers streeft er tijdens zijn presentaties naar zijn kennis zo pakkend mogelijk aan te bieden, door bijvoorbeeld direct een aantal websites van deelnemers te analyseren. Daarmee biedt hij u de analyse hoe Google naar deze websites kijkt en welke acties noodzakelijk zijn om voor korte en langere termijn competitief te blijven en hoe u zich kunt onderscheiden van concurrenten. 

Lees meer

Soortgelijke Trainers

Er zijn momenteel geen soortgelijke trainers beschikbaar

Trainingen

Opinies