Spreker - Toine Manders (mr.)

Toine Manders (mr.) - Spreker

“De visionair die Filosofisch en Financieel kan duiden.”

Functie(s):
  Spreker
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Inspirator
  • Spreker
  • Schrijver

   

   
  Deel deze pagina

  Over Toine:

  Toine Manders (1969) is jurist, tax en estate planner en voorzitter van de Libertarische Partij (LP). Manders combineert filosofie en vermogensbescherming en biedt eyeopeners voor uw onderneming en het algemene publiek. Met al zijn kennis en werkervaring betoogt Manders moeiteloos over het Libertarisme en laat ook zien waarom belastingontwijking gerechtvaardigd is.

  Als directeur van het Haags Juristen College heeft Toine Manders naam opgebouwd op het gebied van tax en estate planning, vermogensbescherming en het oprichten en beheren van vennootschappen voor ondernemers. Een van de grote doorbraken van Manders als jurist was het‘inspire Art arrest’ waarin het Europese Hof van Justitie oordeelde dat iedere Europese ondernemer de vrijheid...

  heeft zijn vennootschap in een andere lidstaat op te richten. Mede daardoor kunnen ondernemers thans kiezen voor de lidstaat met het meest ondernemersvriendelijke vennootschapsrecht.

  De drang van Toine Manders naar vrijheid voor het individu en de ondernemer komt ook tot uiting in Manders politieke overtuiging. Hij is voorzitter van de Libertarische Partij (LP) en lijsttrekker bij de Tweede Kamerverkiezingen in 1994 en in 2012. Het Libertarisme is een politiek filosofische stroming die streeft naar maximalisatie van economische persoonlijke vrijheid voor het individu en minimalisatie van de overheid.

  Manders is een graag geziene spreker en auteur. Naast seminars aan ondernemers, spreekt hij met regelmaat op verschillende universiteiten in binnen- en buitenland en publiceerde hij artikelen in onder andere het Financiele Dagblad en Fiscaal Rendement. Toine Manders is geschikt als spreker voor een lezing of presentatie, maar ook de ideale discussiepartner voor publiek vanuit alle hoeken van het politieke spectrum.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies