Spreker - Martijn Nas (dhr.)

Martijn Nas (dhr.) - Spreker

“Alles kan anders zelfs dit!”

Functie(s):
  Trainger/Coach
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Trainer
  • Spreker
  • Dagvoorzitter

   

   
  Deel deze pagina

  Over Martijn:

  Van Schaatser bij Holiday on Ice tot Zelfstandig Ondernemer, Martijn Nas (1972) heeft het allemaal beleefd. Zijn inzet en doorzettingsvermogen vormen de rode draad in zijn carrière.

  Martijn beleefde een decennia lang grote successen met Holiday On Ice. Het waren intensieve, en ook zeer leerzame jaren. Hier heeft hij geleerd effectief te communiceren met de niet minder dan 48 verschillende nationaliteiten die het gezelschap rijk was. Hij leerde samen te werken en waar nodig te zoeken naar oplossingen.

  Na deze turbulente ijstijd heeft Martijn besloten zijn kwaliteiten elders in te gaan zetten. Zijn vervolgstappen, energie en wil om door te zetten bracht hem in een mum van  tijd tot operationeel manager van 28 winkels; een logische...

  opbouw van een carrière, aldus Martijn.

  Inmiddels is Martijn alweer geruime tijd als zelfstandig ondernemer actief en verzorgt hij daarover ook divers interactieve workshoplezingen. Als ondernemer heeft Martijn de afgelopen jaren daarbij meer dan 100 starters ondersteund en vele  opdrachtgevers. Tevens is hij auteur van het sollicitatieboek; “Behaalde resultaten zijn wél een garantie voor je toekomst!

  Daarnaast werkt Martijn thans bij Scouting Nederland, de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland, als coördinator  van Scouting Academy. Hij vervult de rol van plaatsvervangend programmamanager en geeft samen met de (vrijwillige) programmamanager sturing aan de programmagroep om hiermee een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van de vereniging. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het volgen van ontwikkelingen, het adviseren van de vereniging en het onderhouden van interne en externe contacten op het gebied van training en deskundigheidsbevordering.

  Als spreker weet Martijn de mensen te raken door te doorgronden wat mensen beweegt. Hij enthousiasmeert en motiveert door lichtvoetig gebruik te maken van de vele sappige praktijkvoorbeelden die hij in zijn lange loopbaan heeft meegemaakt.
  Denken in mogelijkheden, staat bij Martijn Nas voorop. Denken in dat wat wél kan zorgt er immers voor dat er actief naar oplossingen wordt gezocht en zaken in beweging worden gebracht.

  Plezier Energie en Passie (PEP) is waar het om draait. De smeerolie in elke carrière, hoe wispelturig deze ook mag lijken. Want lijkt van sterschaatser tot zelfstandig ondernemer een grote stap? Niet voor Martijn. Zijn stelregel is “weet wat je motiveert en je kunt het bereiken”!

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies