Spreker - Richard de Mos (dhr.)

Richard de Mos (dhr.) - Spreker

“Ik heb De Mos leren kennen als iemand die onmiddellijk de inhoud snapt. Het is een toegankelijke man die bij het gewone volk de juiste snaar weet te raken. Hans Wiegel.”

Functie(s):
  Spreker
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Debatteren
  • Columnist
  • Spreker

     

   
  Deel deze pagina

  Over Richard:

  Richard de Mos (1976) is de gastspreker die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt en daarmee interessante discussies tot stand weet te brengen. Namens de Partij voor de Vrijheid was De Mos van 2009 - 2012 lid van de Tweede Kamer, waar hij verantwoordelijk was voor Verkeer, Milieu- en Klimaat, Natuur, Water, Sport, Tuinbouw, Drank- en Horecawet, Taxi- en Groepsvervoer, Jeugd en Kinderopvang. Daarnaast is De Mos sinds 2010 gemeenteraadslid in Den Haag. Na zijn vertrek bij de Partij voor de Vrijheid is hij, namens Groep De Mos, zelfstandig raadslid en werkt hij aan de totstandkoming van een grote lokale volkspartij waar het ‘groengeel bloed’ door de aderen stroomt.

  Voorafgaand aan zijn politieke loopbaan was Richard...

  beleidsmedewerker voor de PVV. Eerder was hij onderwijzer op een basisschool in Den Haag. In die periode werd ook de basis gelegd voor een loopbaan als politicus. Tijdens het onderwijzersschap kreeg Richard het idee om de ambachtsschool in volle glorie te herstellen en te zorgen voor meer respect binnen het onderwijs.

  De Mos schuwt als politicus de media in het geheel niet en is met regelmaat te gast bij regionale media alsook bij programmas zoals Pownews. De Mos weet met zijn zelfspot en het aankaarten van misstanden en politieke actualiteiten het publiek goed te voeden. Naast zijn huidige gemeenteraadswerk is De Mos actief als ambassadeur van De Uithof. Daarnaast schrijft hij columns voor de websites van de Dagelijkse Standaard en Den Haag Direct.

  Met Richard de Mos in huis beschikt u over een prima gastspreker, lobbyist, motivator en politiek analist. Een gastspreker die garant staat voor een heldere, duidelijke mening, welke veelal verpakt in een komische noot, wordt gecommuniceerd.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies