Spreker - Martijn Oosterhuis (dhr.)

Martijn Oosterhuis (dhr.) - Spreker

“Gesproken woord hoeft niet saai te zijn.”

Functie(s):
  Comedian, Spreker
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Workshops
  • Spreker
  • Dagvoorzitter

     

   
  Deel deze pagina

  Over Martijn:

  Martijn Oosterhuis (1972) is cabaretier en stand-up comedian in hart en nieren. Toen hij in 1994 naar een open podium in Amsterdam ging, was hij verkocht en besloot zelf ook mensen te gaan vermaken. Sindsdien is hij actief als cabaretier en stand-up comedian.

  Oosterhuis heeft onder andere opgetreden op het Lowlands festival, Crossing Border, het Mundial Festival in Tilburg, A BIG NIGHT of Comedy in Den Haag en de Boulevard in Den Bosch. Ook is Martijn al jaren een graag geziene gast in het Comedy Café te Amsterdam.

  Zijn talent bleef niet onopgemerkt. In 1997 won Martijn de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. Hierop besloot hij naar Londen te gaan waar hij optrad in de Comedy Store. Vervolgens werd hij vierde bij ‘So you think...

  you’re funny’in Edinburgh, tijdens het grootste internationale stand-up comedy festival in Europa.

  In 2002 maakte Oosterhuis zijn theaterdebuut met zijn eerste solo programma ‘Echt. In 2005 ging hij weer het theater in met het programma ‘Van Huis Uit’ en in 2008 start hij met zijn derde programma ‘Smile’.

  Ook op tv doet Oosterhuis het goed. Met het BNN programma de LAMA’s behaalde hij een nominatie voor de Televisierring 2004 en ook heeft hij een eigen TV kanaal bij 2gotv. In 2008 was hij te zien in het Stand-up programma ‘Night of Comedy’ op Comedy Central. En ook op papier blijft zijn talent overeind. Zo was Martijn columnist voor de Penthouse, NL70 en schreef voor VPRO’s waskracht. 
  Thans is hij werkzaam voor Night of Comedy.

  Als u de dag wilt opleuken of deze wil samenvatten met een grappige noot dan bent u bij Martijn Oosterhuis aan het juiste adres. Daarnaast kan Oosterhuis ook maatwerk leveren op ieder onderwerp, die hij op een grappige manier kan behandelen.

  Publicaties:
  Columns in Penthouse en NL70.

   

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies