Spreker - Corné van Zeijl (dhr.)

Corné van Zeijl (dhr.) - Spreker

Functie(s):
  Adviseur, Columnist, Portfolio Manager
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Spreker
  • Columnist

   

   
  Deel deze pagina

  Over Corné:

  Corné van Zeijl (1965) schrijft, praat en presenteert over een breed vlak van beleggingsonderwerpen: macro-economie, de beurs in het algemeen, bedrijven, psychologie van beleggers en de effecten daarvan. Van Zeijl beheert het SNS Nederland Aandelenfonds. Samen met aanverwante portefeuilles beheert hij een totaal vermogen  € 1.200 mljoen euro. In 2007 won hij de Gouden Stier in de categorie Beste Fondsmanager. In 2008 en in 2010 werd hij verkozen tot Beste Beleggingsexpert.

  Sinds 1986 is hij professioneel werkzaam in het effectenvak. Eerder bij Staal Bankiers, Robeco Effectenbank en bij Zurich Leven, waar hij hoofd beleggingen was totdat de SNS Reaal, Zurich overnam. Naast het beheren van de Nederlandse aandelen portefeuille...

  en het geven van een strategische visie op de asset allocatie, geeft hij regelmatig commentaar op beleggingszaken. Iedere dinsdag avond op radio 1, ieder woensdagochtend op Nederland 1 en iedere vrijdag ochtend op BNR. Verder spuit hij zijn mening via andere radiozenders (radio1), TV (RTL-Z), internet en de geschreven media (VEB Effect, Wegener kranten). Sinds de oprichting schrijft Corné al voor Nederlands’ grootste internet beleggingssite www.iex.nl. Als laatste wapenfeit valt te melden dat hij de schrijver is van het boek Centen & Sentiment. Een boek over de psychologische effecten van het beleggen. Dat boek is voor Nederlandse beleggingsboek-begrippen een ware bestseller gebleken met een oplage van 7.000 stuks.

  Als gastspreker neemt Corné van Zeijl  graag de microfoon in handen. Naast spreker is Corné van Zeijl tevens inzetbaar als Columnist. Onderwerpen waarvoor Corné van Zeijl inzetbaar is kunnen betrekking hebben tot Economie, de Effectenbeurs en Vermogensbeheer.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies