Spreker - Leila Prnjavorac (mevr.)

Leila Prnjavorac (mevr.) - Spreker

“Everyone communicates, few connect! - John C. Maxwell”

Functie(s):
  Presentator, Journalist, Trainer/Coach
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Workshops
  • Spreker
  • Dagvoorzitter

     

   
  Deel deze pagina

  Over Leila:

  Leila Prnjavorac (1982) komt oorspronkelijk uit Bosnië-Herzegovina. Op 11 jarige leeftijd is zij samen met haar ouders en broertje gevlucht naar Nederland. Haar leven ziet zij als een bron van inspiratie. Dit heeft geleid tot de oprichting van haar eigen bedrijf LVision in 2007.

  Leila Prnjavorac heeft in 2008, met een 9 voor haar afstudeeropdracht, de HBO studie Communicatie aan de Hogeschool INHOLLAND afgerond. Voor haar HBO studie heeft zij de MBO opleiding Marketing en Communicatie gevolgd aan de ROC Mondriaan waar ze uitmuntend is geslaagd. Tijdens haar laatste jaar op het MBO is zij voor radio FunX fulltime gaan werken en dit heeft ze voortgezet tijdens haar voltijd HBO studie tot en met 2008. “Ik heb zowel op het MBO als het HBO...

  heel veel geleerd en tijdens mijn werk voor FunX ook veel in praktijk gebracht.

  Leila Prnjavorac ziet de weg die zij bewandeld heeft als een verrijking van haar zijn en van LVision. Zij heeft veel kansen gezien, gekregen en gegrepen. Deze hebben haar gemaakt tot wat ze nu is: een zelfstandig ondernemer, onafhankelijke vrouw en moeder. Tijdens haar studie heeft Leila ook deelgenomen in een studentenverenigingen en medezeggenschapsraad, ze was klassenvertegenwoordiger en heeft voor verschillende organisaties gewerkt in de vorm van stages en projecten. Leila studeert nog steeds om zichzelf en LVision te ontwikkelen. Ze volgt regelmatig cursussen en bijeenkomsten en krijgt coaching. Dit alles gerelateerd aan het vakgebied. Ondernemerschap is voor Leila de perfecte manier om de talenten die zij heeft gekregen in te zetten voor anderen en samen te groeien naar een betere toekomst.

  In 2004 kwam Leila in aanraking met het vakgebied van presenteren. Voor FunX werkte zij als presentator, dj, verslaggever, redacteur en producer. NOS Headlines was de opdrachtgever voor wie Leila haar afstudeeropdracht heeft gedaan. Voor de nieuwswebsite bleef zij actief als adviseur. Sinds 2005 is Leila gestart met publiekpresentaties; dit op aanraden van en gestimuleerd door een goede vriendin en mentor Tanja Jadnanansing (Tweede Kamerlid PvdA). Nu, zes jaar later, is Leila dagelijks actief als presentator, workshopleider, adviseur en coach binnen LVision.

  Naast het presenteren, verzorgt LVision workshops, advies en coaching voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zij geeft masterclasses en neemt plaats in jury’s en fungeert als panellid. Dit maakt haar werk veelzijdig en uitdagend en geeft haar opdrachtgevers de mogelijkheid een allround vakvrouw in te huren. Zij is ook u graag van dienst.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies