Spreker - Frans van der Reep (drs.)

Frans van der Reep (drs.) - Spreker

“Van machtsstrijd naar strijdmacht.”

Functie(s):
  Senior Strategist, Lector, Visionairy Practitionair
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Spreker
  • Dagvoorzitter
  • Jurylid

   

   
  Deel deze pagina

  Over Frans:

  Frans van der Reep (1954) is senior strategist van KPN, lector Digital World Hogeschool INHolland, inspirator van het Next Practice Institute en daarnaast toezichthouder bij een aantal profit – en non-profit organisaties. Revolutionair was zijn ketenomkering bij KPN.

  Een van zijn favoriete thema’s is impact van internet op leven en werk. Dit is terug te vinden in zijn publicaties: "Ondernemen aan de Maas" (2005),  Search: Digital World (2007), About an Analogous Life in a Digital World (2005) en vele artikelen en columns in zowel Marketing, ICT, HRM, Finance als BPM tijdschriften.
  Frans van der Reep wordt vaak herkend aan zijn ‘gave’ om markt- en technologietrends te voorspellen. Concepten en theorieën koppelt...

  hij aan de dagelijkse praktijk en operationele realiteit. Ook wijst Frans van der Reep op het belang van de-framen: het ontwikkelen van een andere kijk op zaken. Als Nederland vooruit wil lopen op het gebied van kennis en innovatie, moet er buiten de vaste patronen worden gedacht. Ook pleit van der Reep voor een vrije geest in het onderwijs, niet voor een analytische

  Zijn slogan is: “van machtsstrijd naar strijdmacht”. Frans van der Reep is als visionary practitioner, systeem-denker en bedrijvenbouwer een veelgevraagd spreker op Europese podia. Als vrijdenker gebruikt hij zijn studies economie, theologie en filosofie om intrigerende dwarsverbanden te vinden. Hij beschikt over kennis op meerdere terreinen: ICT, Marketing & Sales, Business Development, Business Process Management, Innovation and Strategy, daarbij de menselijke factor in het oog houdend. In 2007 werd hij tijdens de CSN Conference nog uitgeroepen tot beste spreker. 

  Publicaties:

  (2005): About analogue life in a digital world. Uitgegeven in het kader van het Leonardo project van de EU. 
  (2005): Ondernemen aan de Maas. Impact van internet op uw leven en uw werk.

   

  Overige artikelen Frans van der Reep: Digital World

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies