Spreker - Otto Thors (drs.)

Otto Thors (drs.) - Spreker

Functie(s):
  Adviseur, Hoofdredacteur
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Dagvoorzitter
  • Spreker
  • Trainer

       

   
  Deel deze pagina

  Over Otto:

  Otto Thors (1976) is actief als dagvoorzitter en spreker en tevens onafhankelijk adviseur en hoofdredacteur van ''InGovernment''. Thors is energiek, inspirerend en kan putten uit een groot aantal eigen ervaringen en aansprekende verhalen die hij graag deelt tijdens events, seminars en congressen. De focus van zijn presentatie betreft de inzet van sociale media door en in relatie tot de overheid. Dit onderwerp staat sterk in de belangstelling van overheden en bestuurders aangezien de rol van de social media steeds nadrukkelijker toeneemt.

  In keynotes legt Otto uit hoe men social media optimaal kan benutten om online het gesprek aan te gaan. Vragen die daarbij aan de orde komen zijn: Hoe is communicatie...

  veranderd door toenemend internetgebruik? Hoe beinvloeden media de identiteit en het imago van een organisatie? Hoe combineer je online en offline media in de juiste mix? Hoe kan je social media effectief volgen en monitoren? Wat zijn de spelregels bij e- participatie en co-creatie?

  Kortom, Otto adviseert u of uw organisatie over een effectief gebruik van social media en social media optimalisatie waarbij de focus gelegd wordt op de overheid en overheidsorganisatie. Als gastspreker met ''veel ervaring'' en ''know how'' op het gebied van social media helpt Otto Thors u verdergaand op weg.

  De ontwikkelingen in en rondom het magazine ''InGovernment'' volgt u via het door Otto Thors uitgegeven magazine dat zich richt op de organisatie van dienstverlening. Deze vierjaarlijkse editie wordt gelezen door 25.000 overheidsprofessionals.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies