Spreker - Jan Stoop (dhr.)

Jan Stoop (dhr.) - Spreker

“De leider die stil staat bij zijn of haar groei, staat niet stil maar groeit!”

Functie(s):
  Manager, Ondernemer
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Columnist
  • Workshops
  • Spreker

     

   
  Deel deze pagina

  Over Jan:

  Jan Stoop (1959) is geboren in Made. Hij deed studies op het gebied van Chemie, Fotografie en Arbeids- en Organisatiepsychologie. Hij heeft in Japan gewerkt om daarna samen met een 5 tal mensen vanuit een bouwkeet een internationale onderneming op te starten. Na 15 jaar en vijf verschillende jobs (manager, specialist) verliet hij dit bedrijf. Hierna werkte Stoop vier jaar in de gezondheidswereld (adviesbureau op het gebied van kanker preventie voor het bedrijfsleven) en was hij actief als senior-consultant voor multi-nationals. Vervolgens maakte Stoop de overstap naar seniorconsultant/trainer/coach voor een organisatie- en adviesbureau in persoonlijke en organisatieontwikkeling. Vanaf 2009 is hij partner bij 'De Coreporation': een internationaal bedrijf dat...

  zich richt op leiderschap. Hoofdtaken zijn het begeleiden van managers, management teams, leiders in een organisatie door training, coaching en consultancy via een unieke methode waar De Coreporation alleen recht op heeft: The Balancing Act.

  Specifiek richten Jan Stoop en De Coreporation zich op de persoonlijke ontwikkeling. De Coperation biedt hulp aan een team dat niet optimaal functioneert, een directeur die aan een volgende stap in zijn carrière toe is of bijvoorbeeld aan een fusie waar een nieuwe cultuur wenselijk is. Zijn aanpak is snel, duidelijk en uiterst pragmatisch. Jan Stoop en zijn partners zorgen ervoor dat ze duidelijk resultaten boeken en dat het werkelijk een inbedding krijgt in de groep mensen en de bijbehorende organisatie.  

  Jan Stoop wil niets liever dan dat anderen ook een moment van groei ervaren. Dat leiders daardoor hun talenten verder kunnen inzetten en balans ervaren  in hun werk. Om anderen dit aan te reiken kiest hij voor een verassende, unieke, natuurlijke en pragmatische aanpak. Om zo leiderschap en organisatieontwikkeling in balans te brengen. Hij is een leider in leiderschap en zet deze talenten graag en gul voor u in. Jan Stoop is van alle markten thuis. Hij weet als geen ander tegelijk 1000 mensen te enthousiasmeren en te prikkelen. Of met een selecte groep tot de kern door te dringen. En concreet afsluiten met prikkelende uitdagingen.

  Zijn toehoorders van trainingen, workshops en presentaties geven als feedback over zijn performance het volgende terug: zeer prikkelend; hoe eenvoud helpt tot echte veranderingen; hij zet zichzelf in als instrument; aan zijn enthousiasme komt geen eind; met een dergelijk pragmatische aanpak kun je direct aan de slag; het was een feest van herkenning.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies