Spreker - Ton Sels (drs.)

Ton Sels (drs.) - Spreker

“Lokale ondernemersorganisaties: door goed organiseren beter presteren”

Functie(s):
  Adviseur, Lobbyist, Uitgever
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Spreker
  • Coach
  • Communicatie adviseur

   
  Deel deze pagina

  Over Ton:

  Ton Sels (1961) heeft tijdens zijn loopbaan veel ervaring opgedaan op het snijvlak van de politiek en het bedrijfsleven. Onder andere als gemeenteraadslid van de CDA in Schiedam, secretaris voor VNO-NCW en als secretaris van vele branche- en ondernemersorganisaties. 

  Sels begon zijn carrière na een lerarenopleiding tweedegraads geschiedenis en aardrijkskunde, studie geschiedenis en een doctoraalstudie geschiedenis met vrije specialisatie, als regionaal secretaris bij het NCOV Zuid-Holland en Zeeland. Hierna ging hij verder als secretaris VNO-NCW voor de regio Amsterdam en later voor Rotterdam. Na nog twee jaar te hebben gewerkt als algemeen secretaris bij de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties nam hij de stap om een eigen...

  secretariatenbureau te starten. Hij is tot op heden directeur en mede-eigenaar van het Buro voor Economische Ontwikkeling (BEO) B.V.

  Naast zijn loopbaan als secretaris heeft hij ook veel bestuurlijke ervaring opgedaan en is hij de initiatiefnemer en voorzitter van de stichting Duurzaam Basis Initiatief.

  Sels brengt zijn eigen ervaring in de lokale politiek en de belangenbehartiging voor ondernemers dagelijks in de praktijk. Maar hij kan ook goed spreken over het lokale ondernemerschap, duurzaamheid en bedrijventerreinen.

  Publicaties

  (2011): Samen lokaal ondernemen. (BEO-reeks)

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies