Spreker - Basile Lemaire (drs.)

Basile Lemaire (drs.) - Spreker

Functie(s):
  Organisatie Verandering, Schrijver, Adviseur
Thema eigenaar: Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Workshops
  • Trainer
  • Spreker

     

   
  Deel deze pagina

  Over Basile:

  Basile Lemaire (1971) is bestuurskundige en specialist op het gebied van organisatieverandering binnen de publieke sector. Tevens is Lemaire sinds 2014 raadslid in Breda voor het CDA. Hij is er van overtuigd dat men binnen dit domein, zowel bestuur als uitvoerend apparaat, niet alleen beter moet maar zeker ook beter kan. Onlangs is bij uitgeverij Kluwer zijn boek over dit onderwerp verschenen: ''Ballen (m/v) op het blok: succesgericht veranderen binnen overheden''.

  Naast zijn werk als onafhankelijk adviseur is hij vaste columnist voor Binnenlands Bestuur en publiceert hij artikelen over overheid, organisatieverandering en leiderschap. Hij heeft ruime expertise en een heldere visie op deze gebieden.

  Basile houdt zijn rug recht en houdt de...

  discussie zuiver. Hij is niet bang om op basis van feiten en inhoud de confrontatie aan te gaan. Hij kan confronteren zonder te schofferen, en mensen kritisch laten nadenken over organisatieverandering en over hun eigen rol daarbinnen.

  Dus bent u nu op zoek naar een spreker die veel ervaring en kennis heeft over de complexiteit van het publieke domein, de bijzondere uitdagingen voor organisatieverandering daarbinnen, het belang van leiderschap op het gebied van veranderprocessen, het managen en richten van verwachtingen van zowel politiek als ambtelijke organisaties en samenleving, dan is Basile Lemaire de ervaren bestuurskundige die u daarbij kan ondersteunen en adviseren.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies