Spreker - Pam Evenhuis (dhr.)

Pam Evenhuis (dhr.) - Spreker

“A person who recognizes his own possibilities and limitations and is aware of the image that others have of him can live in harmony with himself”

Functie(s):
  Communicatieadviseur, Politiek deskundige, Marketing manager
Thema eigenaar: Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Coach
  • Trainer
  • Communicatie adviseur

     

   
  Deel deze pagina

  Over Pam:

  Pam Evenhuis (1950) ademt communicatie. Hij is nu al meer dan vijfentwintig jaar communicatieadviseur. Hij hielp in die tijd een groot aantal bedrijven en organisaties. Naast communicatie van bedrijven en organisaties vindt hij persoonlijke communicatie ook erg belangrijk. Zo trainde hij honderden mensen om hun persoonlijke communicatie grondig voor te bereiden, waaronder ook een groot aantal politici. Ook was hij betrokken bij het organiseren van meerdere verkiezingscampagnes. 

  Thans is Evenhuis, sinds 2010, Senior Consultant bij Pilotage, Guidance & Solutions, waar hij verantwoordelijk is voor public relations en communicatie.

  In de jaren ’70 was Evenhuis één van de initiatiefnemers van het Politiek Café...

  Libertijn in Amsterdam, wat sindsdien succesvol functioneert. In 2002 begon Evenhuis met het Politiek Café in Den Haag. Ook dit blijkt een succes te zijn. De politieke cafés worden thans georganiseerd in Den Haag, Brussel, Boekarest, Paramaribo en Sofia. Zie voor meer informatie www.politiekcafe.eu. Daarnaast is hij voorzitter van European Training Centre waar hij met adviezen politici en managers helpt om duidelijk doelen te stellen en daar naar te handelen en te communiceren.

  Het is Evenhuis dus niet vreemd om mensen te stimuleren in een debat. Daarnaast ligt zijn specialiteit bij het oplossen van communicatieproblemen, het trainen van managers en politici vooral op het gebied van communicatie en het creëren en onder de loep nemen van organisatieculturen.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies