Spreker - Sander Boon (drs.)

Sander Boon (drs.) - Spreker

Functie(s):
  Consultant, Bestuurslid, Managing partner
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Columnist
  • Debatteren
  • Spreker

     

   
  Deel deze pagina

  Over Sander:

  Sander Boon (1971) is politicoloog en als partner verbonden aan GSCG Market Intelligence. Na zijn studie werkte Sander bij politieke denktanks en hij specialiseerde zich in financieel-economisch en sociaal-economisch beleid. Hij adviseerde politieke partijen en schreef voor een aantal partijen het partijprogramma. In 2003 richtte hij samen met Albert Spits en Mr. René van Wissen de Frédéric Bastiat Stichting op, een denktank ter bevordering van het economisch liberalisme in Nederland. 

  Naast zijn politieke advieswerk deed Sander onderzoek naar de interrelatie tussen ons monetaire en financiële systeem, de politiek en de reële economie. Samen met marktcommentator Willem Middelkoop werkte hij aan de bestseller...

  ‘Als de dollar valt’ en aan een wekelijkse nieuwsbrief over geopolitiek, energie en financiële markten. Door de combinatie van zijn politieke en financieel-economische ervaring heeft Sander niet alleen de kredietcrisis kunnen zien aankomen, maar ook een unieke kijk op de toekomstige sociale en economische ontwikkelingen. Momenteel schrijft Sander een boek over de oorzaak van de kredietcrisis. 

   
  Vanaf 2010 is Sander als partner verbonden aan GSCG Market Intelligence. Vanuit GSCG adviseert hij institutionele beleggers over de rol van goud in een beleggingsportefeuille. Daarnaast publiceert Sander in binnen en buitenland in uiteenlopende media, waaronder Trouw, De Volkskrant, Opinio, Het Financieele Dagblad en internet. Naast zijn werkzaamheden als consultant geeft hij regelmatig marktcommentaar en lezingen.
   
  Sander Boon is een zeer interessante spreker op het gebied van economie, bankwezen en de rol van goud in de huidige financiële crisis.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies