Spreker - Samira Bouchibti (mevr.)

Samira Bouchibti (mevr.) - Spreker

Functie(s):
  Journalist, Schrijver, Programmamaker
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Debatteren
  • Dagvoorzitter
  • Spreker

     

   
  Deel deze pagina

  Over Samira:

  Samira Bouchibti (1970) is communicatieadviseur, presentatrice, debatleider, dagvoorzitter. Namens de Partij van de Arbeid was mevrouw Bouchibti tussen 2006 en 2010 lid van de tweede kamer der Staten Generaal. Zij was verantwoordelijk voor de portefeuille van Jeugd en Gezin, homo-en emancipatiebeleid, familierecht en jeugdbeleid.

  Samira staat erom bekend met een gezonde dosis humor, creativiteit en originaliteit debatten te leiden. De thema's die mevrouw Bouchibti vooral boeien zijn onder andere: politiek, emancipatiebeleid, onderwijs, integratie, veranderingsprojecten, jeugd, carriere en multiculturele vraagstukken.

  Daarnaast heeft mevrouw Bouchibti ook als programmamaker van verscheidene TV producties en documentaires...

  geproduceerd.

  Haar maatschappelijke betrokkenheid blijkt ook uit het aantal lidmaatschappen binnen diverse besturen en commissies. Zo was zij bestuurslid bij Women Inc, voorzitter van Business and Professional Woman en tevens bestuurslid van de Publieke Zaak. Thans is Samira lid van de bestuurscommissie zaalvoetbal KNVB en zit ze in het bestuur van ''Vrienden van het Stadsarchief Amsterdam''.

  In 2005 publiceerde zij haar eerste boek genaamd ''De moslim bestaat niet'' en in 2012 bracht zij haar tweede boek genaamd ''De Islam, de moslim en ik '' uit. Op dit moment is het derde boek nog in de maak met als werktitel ''Rust Reinheid en Regelmaat ''.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies