Spreker - Carina Canoy (mr.)

Carina Canoy (mr.) - Spreker

“Met gezond verstand, de wil om er iets van te maken en vertrouwen in de toegevoegde waarde valt er heel wat te bereiken”

Functie(s):
  Projectmanager, Jurist, Contractmanager
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Workshops
  • Spreker
  • Schrijver

     

   
  Deel deze pagina

  Over Carina:

  Carina Canoy houdt zich als projectmanager en juridisch adviseur bezig met vastgoed projecten. Deze bijzondere combinatie is haar toegevoegde waarde. Al sinds 1994 is zij juridisch adviseur bij Europese aanbestedingen en sinds 2003 is zij in diverse rollen actief in Publiek Private Samenwerkingen (PPS). Momenteel legt zij de laatste hand aan haar boek, PPS stap voor stap.

  Canoy is geboren en getogen in Amsterdam, waar zij haar gymnasium aan het St. Ignatius Gymnasium haalde. Hierna studeerde zij HEAO MER, makelaardij o.g. in Eindhoven en rechten in Nijmegen.
  Na verschillende banen is zij op haar 30e voor zichzelf begonnen. Zij heeft in 11 jaar tijd op Schiphol afwisselend als programma/proces/projectmanager en adviseur vele projecten gemanaged....

  Daarnaast heeft zij verschillende gemeenten begeleid met Europese aanbestedingen, utiliteitsbouw en gebiedsontwikkelingen.

  Bij de Rijksgebouwendienst heeft zij het contractmanagement PPS (DBFMO) opgezet, onder meer voor het pand van het ministerie van Financiën. Ook is zij actief geweest aan de andere kant van de tafel, bij Strukton Integrale Projecten. Daar is zij tendermanager geweest voor de inschrijving van de Energy Service Company (ESCo) op de opdracht van de gemeente Rotterdam, Rotterdamse Groene Gebouwen, (eerste) cluster zwembaden, een DBFM project.

  Haar opdrachtgevers omschrijven haar als een betrokken, veelzijdige professional die op vele vlakken inzetbaar is. Een pionier die niet schuwt om buiten de kaders om te denken. Dit maakt haar voor haar opdrachtgevers een waardevolle sparring partner.
  Zij is in staat om zich onder lastige omstandigheden materie eigen te maken en een positie binnen het bestaande krachtenveld te verwerven. Ze is op alle niveaus binnen een organisatie een serieus gesprekspartner en wordt getypeerd als materiedeskundig, vakinhoudelijk sterk, daadkrachtig en gedreven.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies