Spreker - Metin Celik (dhr.)

Metin Celik (dhr.) - Spreker

“een gedroomde (dag)voorzitter en spreker”

Functie(s):
  Oud kamerlid, Politie
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Dagvoorzitter
  • Jurylid
  • Panelleider

     

   
  Deel deze pagina

  Over Metin:

  Metin Celik (1970) is een echte Rotterdammer die de kracht van de samenleving ziet in hard werken, open en eerlijk communiceren zonder eromheen te draaien. Hij was van 1998 tot 2010 raadslid in Rotterdam, waar hij tussen 2006 en 2010 als nestor en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad veel lof kreeg voor de wijze waarop hij neutraal optrad in zijn rol. Volgens velen was Metin de jongste nestor ooit in een gemeenteraad.

  Hij begon zijn carriere in 1993 als agent bij de regiopolitie Rotterdam-Rijnmond. Na een korte periode bij de recherche werd hij in 2002 buurtagent in Schiedam. In 2004 werd hij operationeel leidinggevende bij de Regionale Informatie Organisatie. In 2010 was hij waarnemend hoofd wijkpolitie in Capelle en Krimpen waarna hij...

  de overstap maakte naar de Tweede Kamer waar hij zich specialiseerde in het primair, voortgezet, beroeps en volwassenonderwijs. Thans is hij hoofdinspecteur bij de regiopolitie Rotterdam-Rijnmond.

  Metin Celik is netwerker en initiatiefnemer. Zijn kracht ligt in zijn creativiteit en onuitputtende innovatie in combinatie met expertise, daadkracht en resultaatgerichtheid. Zijn persoonlijke interesses richten zich naast veiligheid en onderwijs ook op alle facetten van diversiteit en volkshuisvesting.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies