Spreker - Paul Cliteur (prof.)

Paul Cliteur (prof.) - Spreker

Functie(s):
  Hoogleraar, Schrijver
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Spreker

   
  Deel deze pagina

  Over Paul:

  Paul Cliteur (1955) is hoogleraar encyclopedie van de rechtswetenschap aan de Universiteit in Leiden. Cliteur is bekend vanwege zijn opinierende werken, vele publicaties en boek releases. Hij columneerde onder meer voor Trouw en had een gesproken column in het tv-programma Buitenhof.

  Dhr. Cliteur is uitsluitend inhuurbaar om te spreken over de boeken die hij heeft gepubliceerd of wel te komen spreken over de onderwerpen van zijn expertise. Zijn expertise velden omvatten; De vrijheid van meningsuiting, de scheiding van kerk en staat, dierenrechten, integratie en multiculturele samenleving, mensenrechten, atheisme, humanisme en terrorisme.

  Naast hoogleraar is hij ook de schrijver van vele boeken waaronder ''Humanistische filosofie, 1990'',...

  ''Onze verhouding tot de apen; de consequenties van het Darwinisme voor ons mensbeeld en voor de moraal, inaugurele rede, 1995'', ''Rechtsfilosofische stromingen van de twintigste eeuw, 1997'', ''De filosofie van mensenrechten, 1999'', ''Verscheidenheid en Verdraagzaamheid. Op de Bres voor Tolerantie, 2001'' en ''The Secular Outlook: In Defense of Moral and Political Secularism, 2010. Wiley-Blackwell''. Zo zijn er nog veel meer boeken, publicaties en proefschriften die achter de heer Cliteur zijn naam staan.

  Dus bent u nu opzoek naar een intelligente spreker met een literair onderbouwd verhaal en met veel expertise op het gebied van een of meerdere van de hierboven genoemde velden. Dan is Paul Cliteur de spreker voor u.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies