Spreker - Alexander van Dijl (dhr.)

Alexander van Dijl (dhr.) - Spreker

Functie(s):
  Directeur, Ondernemer
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Inspirator
  • Spreker
  • Trainer

       

   
  Deel deze pagina

  Over Alexander:

  Alexander van Dijl (1983) een SEO specialist, social media expert en een inspirator die er al vroeg bij was. Reeds op 14 jarige leeftijd ontwikkelde Van Dijl zijn eerste website en sindsdien is hij online niet meer te stoppen. Alexander is vrijwel actief op alle indenkbare sociale media kanalen die er maar te vinden zijn en hij is goed op de hoogte op het gebied de ontwikkelingen van online marketing en helpt u met zijn expertise altijd een bijzonder eind op weg.

  In 2006 startte Alexander zijn eerste commerciele website genaamd ''VraagAlex.NL''. Deze website wist hij onder het toeziend oog van de aandachtige media binnen een zeer korte periode tot een groot succes te brengen. Sinds 2010 is Alexander van Dijl actief als gastspreker voor seminars en...

  ook verzorgt hij workshops en cursussen bij congressen en ''inhouse'' bijeenkomsten. Het seminar ''Meer Business uit Youtube'' is een van de succesvolle voorbeelden daarvan.

  Dus wilt u nu meer klanten of vooraleerst meer traffic en leads naar uw portals? Tegen lagere kosten? Dan kan Alexander van Dijl u de weg wijzen tot het bereiken van de door u of door uw organisatie gestelde doelen.

  Ten slotte is dhr. Van Dijl ook auteur, in 2010 verscheen zijn eerste publicatie genaamd, ''How to sell any product in 21 days or less''.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies