Spreker - Thomas von der Dunk (dr.)

Thomas von der Dunk (dr.) - Spreker

“De man die nog sneller denkt dan hij praat”

Functie(s):
  Columnist, Schrijver
Thema eigenaar: Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Columnist
  • Debatteren
  • Spreker

     

   
  Deel deze pagina

  Over Thomas:

  Thomas von der Dunk (1961) studeerde van 1979 tot 1988 kunstgeschiedenis met als afstudeerrichting architectuur. Na zijn studie is hij verbonden geweest aan de vakgroep geschiedenis van de universiteiten van Leiden en Utrecht. Sinds 2002 is hij freelance publicist met onder andere een column voor de Volkskrant. Daarnaast is Von der Dunk sinds 2005 als onderzoeksmedewerker verbonden aan de vakgroep Europese Studies van de Universiteit van Amsterdam.

  In 1994 is Von der Dunk gepromoveerd op een proefschrift over de politieke aspecten van de monumentencultus in het Heilige Roomse Rijk der Duitse natie in de veertiende tot achttiende eeuw. Von der Dunk publiceert in tal van wetenschappelijke tijdschriften over de kunst- en architectuurgeschiedenis van de...

  zestiende tot negentiende eeuw.

  Op dit moment staat Von der Dunk vooral bekend om zijn scherpe columns waarin hij zowel de nationale als de internationale politiek bespreekt. Deze columns worden in verschillende kranten en bladen gepubliceerd. Von der Dunk staat er om bekend dat hij de controverse niet schuwt.

  Thomas von der Dunk is de ideale spreker of publicist over de meest uiteenlopende politieke, historische en maatschappelijke onderwerpen.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies