Spreker - Marco Goertz (dhr.)

Marco Goertz (dhr.) - Spreker

“De frisse wind voor mens en organisatie”

Functie(s):
  Inspirator, Interim Management, Executive Procesontwikkeling en begeleiding
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Crisisadviseur
  • Coach
  • Inspirator

   

   
  Deel deze pagina

  Over Marco:

  Marco Goertz (1964) is al meer dan 15 jaar de frisse wind op het gebied van mens en organisatieontwikkeling en als consultant regelmatig sparringpartner voor directie en management in ondernemend Nederland. 

  Niet alleen als gastspreker, maar ook door het bedrijfsleven, wordt hij omschreven als een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die niet meepraat maar wakker schudt, inspireert, creatief is, aanzet tot anders denken en mee zoekt naar nieuwe vormen van rendement. 

  Met zijn thema 'Onbalans in ondernemend Nederland' laat Goertz op een overtuigende, inspirerende en interactieve manier zien en ervaren dat onbalans een zeer krachtig oerproces is, dat aan de basis staat van iedere vorm van innoveren op zowel product, proces als op...

  sociaal niveau. Daarnaast toont hij aan dat onbalans onbewust en onbedoeld te weinig serieus wordt genomen, waardoor enorm veel rendement verloren gaat op zowel commercieel als intermenselijk niveau!

  Goertz vertelt met enthousiasme over zijn inexmodel, wat hij heeft ontwikkeld om zijn verhaal kracht bij te zetten, maar vooral om zijn publiek te kunnen betrekken, zodat hij een brug kan slaan tussen theorie en praktijk, maar ook tussen denken en doen!

  Als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen zijn verhaal komt vertellen, maar op basis van interactie een ervaring creëert, is Goertz uw man. Zijn doel als gastspreker is om niet alleen mensen op basis van zijn eigen ervaring te inspireren, maar om elkaar te inspireren en ervoor te zorgen dat er iets blijvends ontstaat!

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies