Spreker - Frits Huffnagel (drs.)

Frits Huffnagel (drs.) - Spreker

“Of je het nu hebt over citymarketing of ICT, in de politiek gaat het altijd om bewoners, bedrijven en bezoekers. En in die volgorde!.”

Functie(s):
  Politicus, Radio Presentator, Commentator
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Spreker
  • Debatteren
  • Dagvoorzitter

     

   
  Deel deze pagina

  Over Frits:

  Frits Huffnagel (1968) maakte al vroeg de keuze voor de combinatie media en politiek. Hij studeerde Politicologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar hij zich specialiseerde in politieke communicatie en informatie. Dit kon hij meteen in de praktijk brengen als interviewer en redactiemedewerker bij Radio Veronica. Ook organiseerde en presenteerde hij in de hoofdstad jarenlang wekelijkse Politieke Café Libertijn. Landelijke bekendheid kreeg Huffnagel als panellid van het VARA-debatprogramma Het Lagerhuis. In 2012 doet hij mee aan het AVRO programma 'Wie Is De Mol?'.

  Echt de politiek in ging Frits Huffnagel in 1998, toen hij gemeenteraadslid werd in Amsterdam voor de VVD. In 2002 werd hij fractievoorzitter en in 2004 wethouder...

  Financiën, Inkoop, Deelnemingen, Economische Zaken, Luchthaven en ICT.  Hij introduceerde ‘I amsterdam’ en maakte de geesten rijp voor 14020.

  Daarna werkte hij bij Berenschot Communicatie als Managing Consultant, gespecialiseerd in positionering en Citymarketing. In 2006 was hij campagneleider van de huidige premier Mark Rutte.

  In datzelfde jaar maakte hij de overstap naar Den Haag waar hij tot mei 2010 wethouder was voor Citymarketing, Internationale Zaken, ICT, Binnenstad en Organisatie. Hij gaf Den Haag stadstrots als Internationale stad van Vrede en Recht en introduceerde oa The Hague Festivals en 14070. Op dit moment is zelfstandig adviseur in Communicatie en Citymarketing.

  Daarnaast is Huffnagel presentator van BNR PepTalk en iedere maandagochtend op televisie als commentator in WNL ochtendspits en een veelgevraagde gast bij Pauw en Witteman bijvoorbeeld.

  Frits Huffnagel is een ideale spreker voor bijeenkomsten over City marketing, Communicatie, ICT en Politiek. Daarnaast is hij actief als dagvoorzitter, debater of jurylid, ook daarin heeft deze scherp van de tongriem gesneden liberaal veel ervaring.  

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies