Spreker - Jan van der Kaaij (MBA)

Jan van der Kaaij (MBA) - Spreker

“Ik hou van veranderen en verbeteren; zeker als dat een mooi, breder doel dient.”

Functie(s):
  Adviseur, Managing partner
Thema eigenaar: Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Spreker
  • Trainer
  • Communicatie adviseur

   
  Deel deze pagina

  Over Jan:

  Jan van der Kaaij (1964),  medeoprichter en Managing Partner van adviesbureau  Between-us, inspireert organisaties sinds 1997 op het gebied van duurzaamheid onder het motto “creating better business”.

  De afgelopen 14 jaar heeft hij als boardroom consultant advies uitgebracht aan organisaties als Liberty Global, Delta, SwissPost, Van Gansewinkel en TNT over de effectieve implementatie van duurzaamheid. Als een echte innovatieve, “groene” ondernemer streeft Van der Kaaij naar het bieden van uitdagende,nieuwe inzichten in duurzaam ondernemen. Duurzame innovaties die waarde opleveren.

  Naast zijn  achtergrond  in logistiek en marketing heeft Van der Kaaij een Executive MBA behaald op IMD en is hij...

  een enthousiaste wijnamateur die in vorm blijft door het lopen van halve marathons.

  Sinds 2003 schrijft Jan cases en is hij gastdocent op IMD Lausanne, TiasNimbas en Kaospilots in Arhus over de onderwerpen duurzaamheid, marketing en innovatie. Jan is mede-oprichter van “De Groene Zaak”, een vereniging van bedrijven die de verduurzaming van de Nederlandse economie wil versnellen.

  Voor een impressie van de werkzaamheden van Between-us en Jan van der Kaaij beluistert u  een interview Van der Kaaij op BNR-Nieuwsradio (http://www.between-us.nl/436/between-tnt-bnr-duurzaam.htm).

  Als u op zoek bent naar een spreker en/of trainer die ervaring en kennis heeft van duurzaamheid, communicatie en maatschappelijk ondernemen, dan bent u bij Jan van der Kaaij aan het goede adres.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies