Spreker - Jelle Koning (dhr.)

Jelle Koning (dhr.) - Spreker

Functie(s):
  Adviseur, Trainer/Coach, Ondernemer
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Spreker
  • Workshops
  • Coach

     

   
  Deel deze pagina

  Over Jelle:

  Jelle Koning (1969) heeft zowel werktuigbouwkunde als bedrijfskunde gestudeerd. Sindsdien heeft hij ruim 15 jaar ervaring in de “Enterprise Resource Planning” (ERP) markt. Hierin heeft hij gewerkt als consultant, projectleider, verkoper, manager en ondernemer. In 2001 was Koning oprichter en sindsdien mede eigenaar van Trimergo International B.V., een bedrijf dat standaard ERP software voor de project gestuurde industrie ontwikkelt. Na zich 10 jaar hier voor ingezet te hebben, is hij nu nog als productstrateeg en aandeelhouder bij Trimergo betrokken. Daarnaast houdt hij zich nu bezig met de optimalisatie van verschillende andere bedrijven. Naast dit werk is hij ook maatschappelijk actief als wijkraadvoorzitter en is hij bestuurslid van een...

  organisatie van een groot jaarlijks evenement.

  Trimergo International is opgericht omdat de project gestuurde industrie geen behoefte had aan stuklijstgestuurde, maar aan planninggestuurde productiesoftware. Deze productiesoftware bestond echter nog niet. Koning heeft deze software bedacht en was daarmee productmanager. Later werd hij verantwoordelijk voor zowel productmanagement alsook softwaredevelopment, een niet altijd even gelukkige combinatie.

  Vanaf januari 2011 is Koning bij verschillende bedrijven actief. Zowel op commercieel gebied zoals voor een IT recycling bedrijf en een bedrijf in de metaalbewerking. Strategisch heeft hij de eigenaren van een IT dienstverlener geadviseerd. Hij ondersteunde een adviesorganisatie bij het in de markt zetten van een nieuw innovatief webproduct en werkte nauw samen met een ondernemer om een nieuw bedrijf op het gebied van eyetracking op te zetten. Vanaf 2012 verzorgd hij diverse master classes op het gebied van marketing, ICT en strategie.

  Koning is energiek, passievol en analytisch, hij is ideaal als spreker of coach, of voor het geven van een workshop over ondernemerschap, bedrijfsstrategie- en plannen en Enterprise Resource Planning of socialERP.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies