Spreker - Paul de Krom (drs.)

Paul de Krom (drs.) - Spreker

“Stilstand is achteruitgang, verandering is leven.”

Functie(s):
  -
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Dagvoorzitter
  • Debatteren
  • Spreker

     

   
  Deel deze pagina

  Over Paul:

  Paul de Krom (1963) is met zijn internationale achtergrond en bedrijfs- en bestuurlijke ervaring een ideale gesprekspartner met wie u effectief uw public affairs beleid vaststelt naar de overheid en andere organisaties.

  In het kabinet Rutte I (2010 2012) was De Krom (VVD) als staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid belast met onder andere het regionale arbeidsmarktbeleid, het bijstands- en arbeidsongeschiktheidsbeleid, arbeidsomstandigheden en gelijke behandeling van werknemers. Als staatssecretaris was De Krom mede verantwoordelijk voor een apparaat van 2.000 werknemers en een budget van rond de 70 miljard euro.

  Na zijn studie juridische bestuurswetenschappen aan de RUG was Paul de Krom van 1987 tot 1989 werkzaam bij het bureau...

  secretaris-generaal van het ministerie van Defensie. Van 1989 tot 1991 was hij public affairs consultant bij Industriële Consulenten Nederland. Vanaf 1991 bekleedde De Krom verschillende functies bij Shell, zowel in Nederland als in de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai) en London (VK). Hij volgde een opleiding aan de Londen Business School. In 2003 werd hij voor de VVD gekozen tot lid van de Tweede Kamer. In de periode tot 2010 was hij onder meer woordvoerder milieu, energie, verkeer en waterstaat en immigratie en integratie.

  Door zijn brede bedrijfs- en politiek bestuurlijke ervaring weet Paul de Krom complexe materie terug te brengen tot de essentie en bepaalt hij samen met u uw strategie. Gezien zijn brede achtergrond voert een volledige opsomming van de gebieden en de onderwerpen waarin hij actief is geweest, zowel in binnen- als buitenland, hier te ver. Graag leggen wij uw verzoek aan deze ervaren spreker voor.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies