Opinies

271115: Google-Google & Google

Het inwinnen van data is een belangrijk onderdeel in online marketing.

Tegenwoordig kan men behoorlijk wat te weten komen over de prestaties van geplaatste content. Aan de hand van ingewonnen data kan men vaststellen in hoeverre de prestaties van de geplaatste content overeen komen met de investering in termen van geld en/of tijd.

Gedurende mijn training leer ik deelnemers om te werken met tools. Deze tools zijn deels afkomstig van Google en deels van andere aanbieders vandaar de naam Google & non-Google. Participanten van een training weten na afronding hoe men de status van alle relevante platformen kan meten om vervolgens te bepalen in hoeverre een investering al dan wel of niet rendabel is geweest.

Voor een marketing- en sales afdeling is het leren werken met tools van vitaal belang, de data geven inzicht in het surfgedrag van bezoekers; door te werken met klantenprofielen kan er zeer gericht reclame worden aangeboden die is afgestemd op de wensen en/of behoeften van een klant.

Steven Sleegers (1983) is een passievolle specialist in het algoritme van Google en online zichtbaarheid. Dankzij vergaarde kennis over het algoritme van Google, is hij in staat gedegen presentatievormen aan te bieden, waarmee u meer rendement genereert uit een  Google website. 


Add this to your website