Nieuws

Nieuws

Nieuws over gastsprekers, onderwerpen en actualiteiten worden hier beschikbaar gesteld. Waar van toepassing wordt verwezen naar oorspronkelijke nieuwsbronnen voor nadere informatie.


140213: R.Bordes publicatie nieuw E-book

Geschreven door Redactie

MKB Nederland en de MKB Servicedesk hebben in 2013 het boek: Social Media, Netwerken aan de #Stamtafel van auteur Richard Bordes uitgebracht. Hij is een expert op het gebied van Social Media. In dit boek beschrijft hij de mogelijkheden en kansen van Social Media. Over wat je er mee kan en waarom je er iets mee moet.

Via deze link kunt u dit boek nu gratis downloaden via de MKB Servicedesk.

   

150514 Uitnodiging boekpresentatie en seminar Bob van den Bos op Instituut Clingendael

Geschreven door Redactie

Sport en Politiek: een innige en dubieuze relatie

Op donderdag 15 mei a.s belegt het NGIZ op het Instituut Clingendael in Den Haag een bijeenkomst naar aanleiding van het verschijnen van het boek van Bob van den Bos: Sport en Politiek, De strijd om glorie, macht en geld’, uitgegeven door Aspekt.

Vooral in de aanloop naar de Olympische Winterspelen in Sotsji is het onderwerp hoogst actueel geworden. Bob van den Bos ontrafelt in boek de verwevenheid tussen sport en politiek en verschaft de lezer een onthutsend beeld van de activiteiten van politici en sportbestuurders achter de schermen. De schrijver is politicoloog en voormalig lid van het Nederlands en Europees Parlement.

Onder leiding van Prof. Jan Rood, voorzitter van het Nederlands Genootschap voor Internationale Zaken zal een forum van deskundigen discussiëren over de relatie tussen sport en politiek. Deelnemers zijn: 

Nicole Sprokel ( Amensty International), Eva van Rijen ( Ministerie van Buitenlandse Zaken), Geert Slot ( NOC NSF) en Hinkelien Schreuder ( voormalig topsporter). Voorafgaand aan het debat geeft Bob van den Bos het eerste exemplaar van zijn boek aan John Kroon, redacteur/ commentator van NRC Handelsblad. 

De bijeenkomst vind plaats op Intituut Clingendael, Clingendael 7 Den Haag. Aanvang 17.00 uur, inloop vanaf 16.30 uur. Rond 18.30 uur einde. Toegang gratis. Opgeven bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ov.v. bijeenkomst 15 mei. Op deze bijeenkomst is het boek verkrijgbaar.