Spreker - Martijn Huis (drs.)

Martijn Huis (drs.) - Spreker

Functie(s):
  Inspirator, Ondernemer, Directeur
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Dagvoorzitter
  • Workshops
  • Columnist

     

   
  Deel deze pagina

  Over Martijn:

  Martijn Huis (1971) is bedrijfskundige en oprichter/directeur van stichting Code 06. Na zijn studie is Martijn als ondernemer begonnen als vastgoedadviseur en bedrijfsmakelaar. Na 7 jaren als ondernemer met veel ups en downs was het eindresultaat een klein en daadkrachtig vastgoedbedrijf met de focus op de ontwikkeling van commercieel vastgoed. De opgebouwde vastgoedportefeuille bood hem de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

  In 2006 heeft Martijn Code 06 opgericht wat met recht een unieke organisatie genoemd kan worden. Als oprichter/directeur is Martijn de enige niet student temidden van vele talentvolle studenten die in multidisciplinaire teams concepten & ontwikkelen voor opdrachtgevers die daar...

  niet de tijd en kennis voor in huis hebben. Speerpunten zijninnovatie, trendwatching en design thinking wat inhoudt dat een integrale werkwijze en benadering dient te worden gekozen bij het ontwikkelen van nieuwe product/diensten concepten en Start Ups. De Code 06 methode voor conceptontwikkeling wordt inmiddels ingezet als onderwijsprogramma in Nederland en in Zuid-Afrika.

  Naast Code 06 heeft Martijn diverse Start Ups gelanceerd te weten;DirectDoenJouwstraat.nlStages in het Noorden en Fifteen-Minutes. Martijn Huis wordt regelmatig gevraagd als spreker voor ondernemerscongressen, netwerkbijeenkomsten en op Hogescholen / Universiteiten als gastspreker/gastdocent. 

  Ondernemerschap op basis van een eigen verhaal maken Martijn een interessante spreker. Hij weet zijn ondernemende avonturen te mengen met een dosis enthousiasme wat aanstekelijk werkt. Naast het ondernemen zijn ‘trendwatching’ en ‘concept development’ 2 disciplines waar hij als geen ander in thuis is en graag over vertelt.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies